+36 20 387 0193 info@innohigi.hu

Tevékenységünk

 

Az intézményhigiéniai termékek kereskedelmét másként éljük meg, mint amit sok esetben megtapasztalunk az ügyfeleink elbeszélésein keresztül. Úgy véljük, hogy egy olyan hétköznapi tétellel, mint például a toalettpapír is komolyan foglalkozni kell. Hiszen van ahol a nagy átmenőforgalom miatt jelentős mennyiség fogy és nem jellemző a felhasználókra a papír kulturált használata. Van ahol a fogyás mértékét szükséges kontrollálható módon lecsökkenteni és van ahol exkluzívabb közeghez kell adaptálni még ezt a mindenki számára hétköznapi cikket is. És ez csak három lehetséges szempont volt csupán a toalettpapír, mint fogyó tétel oldaláról megközelítve.

 

Egy intézményhigiéniai rendszer ennél jóval több összetevőből áll és ezeket külön-külön célszerű az adott hely és felhasználási jelleg ismeretében meghatározni.

 

Valljuk, hogy szakértő hozzáállás nélkül a rendszer egyes pontokon (vagy összességében) nem fog hatékonyan működni. Valami vagy kevés lesz, vagy sok, esetleg indokolatlanul kerül alkalmazásra (és emiatt feleslegesen drága) vagy éppen túl egyszerű és az olcsóság ez esetben kontraproduktivitást eredményez.

 

Mint minden kereskedő vállalkozás, mi is felállítottunk egy standard termék szortimentet, melyre – úgy gondoljuk – bátran építhetjük a tevékenységünk bázisát, hiszen határozottan költséghatékony megoldásokat válogattunk össze, melyek többféle alkalmazási környezetben megállják a helyüket. Ennek ellenére biztos lehet benne, hogy ha Önnek ezektől eltérő megoldásra van szüksége, mert az illeszkedik optimálisan az Ön létesítményébe, úgy csakis ez utóbbit fogjuk Önnek ajánlani. Nem azt, amit gyorsan, azonnali üzletet realizálva tudunk kiszállítani.

 

Hisszük, hogy hosszú távú üzleti kapcsolatot csak abban az esetben tudunk kialakítani a partnereinkkel, ha ők teljes mértékben meggyőződnek arról, hogy az érdekeiket maximálisan szem előtt tartva szolgáljuk ki őket. És hisszük, hogy csak a hosszú távú kapcsolatokért érdemes a munkánkat végeznünk.