+36 20 387 0193 info@innohigi.hu

Tisztaság és Higiénia könnyedén

Egy termelővállalat, közintézmény vagy éppen sportlétesítmény higiéniai rendszerének kialakítása és működtetése talán egyszerű feladatnak tűnik első megközelítésben.

Azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy egy valóban költséghatékonyan kialakított szisztéma megtervezése és fenntartása valójában időrabló és energiaigényes feladat. Az adott létesítmény vezetéséért vagy az épület üzemeltetéséért felelős személy nem feltétlenül szándékozik kellő mélységében beleásni magát a higiéniai rendszerek tanulmányozásába. És ez tökéletesen érthető is. Nem várható el senkitől, hogy mindenhez értsen – márpedig a létesítményhigiénia egy külön szakma.

Ha a jövőben gyártatni szeretnénk valamit, közszolgáltatást szándékozunk igénybe venni vagy épp valamilyen sportágban akarjuk kipróbálni magunkat, akkor a fenti létesítmények képviselőihez fordulunk, hiszen tudjuk, hogy ezekben a tevékenységekben ők a járatosak, mi pedig laikusok vagyunk hozzájuk képest.

Bízza ránk magát és mi elvégezzük Ön helyett a létesítményének analízisét és a tapasztalatok alapján javaslatot teszünk arra a rendszerre, melynek alkalmazásával a jövőben a legkisebb energia befektetés valamint a legalacsonyabb költségvonzat mellett az elvárásaihoz legjobban illeszkedő higiéniai közegben végezheti a mindennapos tevékenységét.

A lehető legkönnyedebben.